Головна Новини Світ Росія У Зеленського розповіли, як розвалиться Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, як розвалиться Росія

Росія своїм утиском прав людини доведе країну до краю і сама буде не рада, що повністю знищила у себе демократію

22 травня 2023, 10:34
Поділіться публікацією:

Крах Росії – невід'ємний історичний процес, який уже запущено. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі програми "Аргумент" висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського розповіли, як розвалиться Росія

Росія. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП звернув увагу на те, що Росія постійно займалася тим, що депортувала багато народів, але в результаті так і не змогла створити єдину націю. Росія десятиліттями займалася тим, що депортувала корінні народи з їхніх законних територій і замість них надсилала "варягів". Тим самим Кремль сам створював роками передумови для "розвалу". На сьогоднішній день цей процес уже запущено на повну.

"Це буде природний історичний процес, коли деякі території будуть йти, адже за етнічною ознакою вони абсолютно несинхронізовані з Москвою, Пітером тощо", — сказав Михайло Подоляк.

Також, на думку радника глави ОП, вагомим аргументом проти "цілісності" Росії є сильна система авторитаризму, яку штучно намагається утримувати російське керівництво. У результаті, через відсутність мінімально розвинених інститутів демократій, у критичний момент це стане найуразливішим місцем РФ.

Раніше Росія на глобальному ринку самостверджувалася за рахунок двох інструментів: зовнішнього страху, який спеціально розганяла війнами та тероризмом, а також за рахунок корупції, купуючи чиновник, політиків та топ-менеджерів у іноземних державах "брудними грошима".

Читайте також на порталі "Коментарі" – на тимчасово окупованих територіях України триває підготовка до намічених на осінь виборів. У свою чергу глава Херсонської ОВА закликає готуватися до деокупації, акцентуючи, що ЗСУ вже на фінішній прямій. Про що говорять дії окупаційної влади (а точніше – Кремля, що стоїть за ними)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи росіяни зможуть рушити на Слов'янськ після Бахмута: відповідь експертів ISW.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 травня 2023, 09:51

Все буде вибори президента у США! Не даремно стільки галасу з головного офісу розкрадачів України. В них єдина надія, якщо маразм Байден лишається на другий термін, тоді і війна затягується на другий термін.


Новини