Головна Новини Світ Росія Удар по Москві: Лавров відповів, чи Трамп погрожував Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по Москві: Лавров відповів, чи Трамп погрожував Путіну

Напряму Кремль не спростовує гучних заяв Трампа.

27 жовтня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

 Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров непрямо заперечив заяву кандидата на посаду президента США Дональда Трампа, яка стосувалася його погроз "ударити по Москві" у випадку "переслідування" України. Під час бесіди з російським журналістом Павлом Зарубіним Лавров зазначив, що слова Трампа слід розглядати як частину передвиборчої стратегії.

Удар по Москві: Лавров відповів, чи Трамп погрожував  Путіну

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

"Вважаю, що вся справа в тому, що нині суперники у змаганні за крісло президента в Білому домі зосереджені на формуванні різних тез, які, на їхню думку, можуть вплинути на думку виборців," — зазначив російський міністр.

Лавров підкреслив, що саме через це він не має бажання обговорювати слова Трампа. "Мені не хочеться коментувати, оскільки ця заява, очевидно, зроблена в рамках виборчої кампанії," — резюмував він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп пригрозив Путіну завдати удару по МосквіКолишній президент США Дональд Трамп заявив, що погрожував російському диктатору Володимиру Путіну ударом по Москві, якщо той здійснить військову агресію проти України. Однак лідер республіканців не розповів, за яких обставин та коли нібито говорив такі слова очільнику Кремля.

В інтерв’ю The Wall Street Journal Дональд Трамп розповів про свої погрози Володимиру Путіну. Лідер республіканців додав, що "ми друзі" і він не хоче цього робити, однак у нього "не має вибору", якщо Путін буде продовжувати агресію проти України. За словами Трампа, Путін відповів, що цього "не може бути". Проте Трамп нібито знову пригрозив російському диктатору словами, що "тобі буде дуже боляче, і я збираюся зняти ці чортові куполи з твоєї голови".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини