Головна Новини Світ Росія Українці хочуть Путіна: Захарова відзначилася новою неадекватною заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці хочуть Путіна: Захарова відзначилася новою неадекватною заявою

У російському МЗС підключили теорію Фрейда, щоб виправдати свої помилки

28 липня 2023, 18:00 comments1538
Поділіться публікацією:

Російська пропагандистська машина давно вже втратила залишки здорового глузду. І у відомстві Сергія Лаврова давно не соромляться робити дурні заяви, які неможливо сприймати серйозно. Так, офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ заявила, що українці ненавидять Володимира Путіна тому, що хочуть собі такого президента. Спікер МЗС натякнула, що росіянам пощастило мати біля керма країни такого лідера.

Українці хочуть Путіна: Захарова відзначилася новою неадекватною заявою

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

За словами Захарової, "трагедія українського народу" полягає в тому, що українці хочуть такого президента, як Володимир Путін, але Захід нав'язує Україні своїх ставлеників. Обгрунтувати логіку своїх міркувань Марія Захарова спробувала, підв'язавши в якості аргументу своє розуміння фрейдівської теорії психоаналізу.                                                                                              

"Вони зовні ненавидять і дуже агресивні щодо Путіна саме тому, що вони хотіли б, щоб Путін був у них президентом. Ось їм такого потрібно — відкритого, рішучого, знаючого, що говорить не з папірця, який йому прислали з Вашингтона, а говорить, тому що він знає, про що він говорить”, – зауважила Марія Захарова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у червні 2023 року переважна більшість українців заявили, що вважають за правильне, якщо відносини з Росією будуть максимально закритими – з повністю закритими кордонами, візами, митницями. Про це свідчать дані опитування КМІС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українці пішли вперед: російський диктатор Володимир Путін знову висловився про контрнаступ ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Григорій

10 серпня 2023, 07:54

Чего ей удивляться...Как сказал Паниковский- "жалкая ничтожная личность".

Громадянин

29 липня 2023, 08:49

Вот єто Маня лизнула....


Новини