Головна Новини Світ Росія Українські дрони дістали Путіна: що зажадав кремлівський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські дрони дістали Путіна: що зажадав кремлівський диктатор

Українські дрони болісно б'ють по Росії, тому Путін змушений реагувати на такі атаки

сьогодні, 17:24 comments4489
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін закликав шукати засоби ураження українських безпілотників, які дозволять убезпечити об'єкти військової та цивільної інфраструктури на території Росії. Зокрема, про це він сказав у Санкт-Петербурзі, де відбувається засідання Військово-промислової комісії РФ.

Українські дрони дістали Путіна: що зажадав кремлівський диктатор

Володимир Путін

"Одночасно з розвитком безпілотників потрібно шукати справді засоби їхнього радіо-електронного та вогневого ураження. Це дозволить зберегти життя наших військовослужбовців, мирних людей", — заявив Путін.

За його словами, також перед владою Росії стоїть завдання захистити цивільні об'єкти та об'єкти критичної інфраструктури. Це саме стосується військової техніки.

Крім того, кремлівський диктатор висловився про постачання дронів до Збройних сил РФ. Він звернув увагу, що 2023 року армія країни отримала 140 тис. безпілотників. При цьому до кінця поточного року кількість переданих військам літальних апаратів має перевищити це значення вдесятеро, заявив диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що українські дрони регулярно б'ють по російських НПЗ та складах із боєприпасами. Атаки виросли до такого рівня, що навіть Путін змушений на них реагувати.

Наприклад, у ніч на 18 вересня у російському населеному пункті Торопець Тверської області було атаковано склад боєприпасів. Відео спалаху вже облетіло соцмережі. Експерт зазначив і , що вже зрозуміло, що попадання мало досить значні наслідки — боєприпаси протягом досить тривалого часу продовжували детонувати. З залишку в Торопці був досить великим логістичним хабом і там зберігалися ракети, зокрема, до С-300, С-400, РСЗВ "Град", корейські КN-23, Іскандер-М, а також міни. Наразі логістика росіян значно ускладниться.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини