Головна Новини Світ Росія Український борщ майже вбив росіянина в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Український борщ майже вбив росіянина в Москві

Російський кухар готував у московському ресторані український борщ та ледь не зварився у ньому.

4 червня 2023, 14:40 comments3480
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський кухар готував борщ в одному з ресторанів Москви, послизнувся та впав у нього. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Український борщ майже вбив росіянина в Москві

Український борщ. Фото з відкритих джерел

Кухар московського закладу харчування, що розташований в торговому центрі "Авіапарк" готував борщ у великій каструлі. Коли страва була готова він разом з колегою взялись за каструлю, щоб забрати її з вогню. В якийсь момент каструля з гарячим борщем вислизнула з рук та впала на підлогу.

20-річний кухар миттєво відреагував та відстрибнув, однак хлопець послизнувся та впав прямо у гарячий борщ.

Згодом виявилось, що московського кухаря відправили в реанімацію. Медики встановили, що кип’ячений борщ завдав хлопцеві 45% опіків тіла. По факту інциденту з борщем, який майже вбив російського кухаря, поліція Москви почала перевірку.

Раніше портал "Коментарі" писав, що згідно з онлайн-довідником для подорожей по традиційним стравами TasteAtlas український борщ потрапив у топ 100 найкращих супів світу. Окрім того, відомий шеф-кухар Євген Клопотенко назвав українську страву, яка може стати наступною в списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО після борщу. Виявилось, що це популярна страва, яка в Україні готується на сніданок і практично невідома в Європі.

Також "Коментарі" писали, що поблизу Москви російські підлітки закрили 11-річну дитину в сараї та забили двері цвяхами. Невдовзі дерев’яна будівля зайнялась і дитина згоріла живцем. Поліція збирає докази та опитує свідків загибелі хлопця, зокрема і підлітків, що забили двері дерев’яного сараю цвяхами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини