Головна Новини Світ Росія Український генерал назвав країни, які входять до "вісі зла" Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український генерал назвав країни, які входять до "вісі зла" Росії

Такі союзники Росії, як Іран та Північна Корея входять до "вісі зла". Це країни, які звинувачуються у спонсоруванні тероризму.

26 листопада 2023, 22:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Північ" Сергій Наєв розповів, що союзники Росії, це своєрідна "вісь зла", яка складається з Іранку та Північної Кореї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Наєва для видання ABC.

Український генерал назвав країни, які входять до "вісі зла" Росії

Союзники Росії Північна Корея та Іран входять до "вісі зла". Фото з відкритих джерел

Генерал-лейтенант Сергій Наєв вважає, що наразі війна в Україні перебуває у фазі війни за ресурси. Країни Заходу допомагають Україні, тоді як Росії країни з "вісі зла".

"Російська Федерація отримує свої ресурси за допомогою "осі зла" — це Північна Корея, це Іран", — говорить український генерал.

Сергій Наєв попереджає, що у випадку, коли Росія зможе отримати достатньо військових ресурсів від своїх союзників, то війна в Україні може розширитись за межі територій півдня та сходу країни.

Нагадаємо, що українська та американська розвідка неодноразово повідомляли про співпрацю Росії та Ірану. Іран надає Росії дрони-камікадзе, а натомість від Москви може отримувати ядерні технології.

Також союзники України неодноразово вказували на можливість Північної Кореї постачати зброю до Росії, зокрема це стосується снарядів. Ймовірно співпраця посилилась після зустрічі Путіна та Кім Чен Ина у Росії в жовтні. Американські аналітики вважають, що Росія пропонує КНДР космічні технології для запуску супутників та технології щодо балістичних ракет, які Північна Корея періодично запускає в бік Японського моря.

Нагадаємо, що термін "вісь зла" запропонував колишній президент США Джордж Буш у 2002 році. Тоді "вісь зла" охоплювала Іран, Північну Корею та Ірак. Останній "вибув" з "вісі зла" після війни в Іраку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Зеленського, який розповів, що надсилав багато повідомлень для Ірану.

Також "Коментарі" писали, що Росія очолила ганебний список країн. Поруч з нею опинились Іран та Північна Корея.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 листопада 2023, 22:41

Генерал очевидність! Ось так і програмують мізки населення перед м'ясними штурмами: "до останнього українця". Виходить чудово - запрограмоване населення покірне але перемагати не здатне. Єдина користь лишатись біля корита як можна довше. Але світ прокидається, а в Україні похмілля буде страшним.


Новини