Головна Новини Світ Росія Уряд РФ не вірить у свою армію: яке рішення ухвалено щодо Курської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд РФ не вірить у свою армію: яке рішення ухвалено щодо Курської області

В уряді РФ задумалися про переселення росіян із Курської області

7 серпня 2024, 16:45 comments3242
Поділіться публікацією:

Російський уряд вирішив направити 1,8 млрд. рублів (це майже 21 млн. доларів) на переселення жителів Курської області, куди, за деякими повідомленнями, прорвалися українські війська. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Уряд РФ не вірить у свою армію: яке рішення ухвалено щодо Курської області

Курська область. Фото з відкритих джерел

"Перший віце-прем'єр уряду РФ Мантуров повідомив, що Мінфіну дано доручення направити перший транш на 1,8 млрд рублів на переселення мешканців у Курській області", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, російський диктатор Путін через добу запеклих боїв нарешті відреагував на події у Курській області. На нараді в уряді Володимир Путін заявив, що Україна влаштувала "чергову масштабну провокацію" на кордоні з Росією.

"Київський режим здійснив чергову масштабну провокацію, веде невиборну стрілянину з різних видів зброї, у тому числі ракетної, цивільними будівлями, житловими будинками, машинами швидкої допомоги", — сказав господар Кремля.

Путін уже дав розпорядження "ряду цивільних відомств" допомогти мешканцям Курської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — досить неспокійно стало в Курській області РФ. Повідомляють про військову техніку. Росіяни говорять про "прорив" кордону ЗСУ. Причому самі заплуталися у твердженнях. Спочатку говорили про ДРГ, потім про регулярні підрозділи ЗСУ. При цьому пропагандисти стверджують, що ситуація є контрольованою. Але у нашому Центрі протидії дезінформації навпаки стверджують, що насправді нічого росіяни не контролюють. Що там насправді відбувається? І про що свідчить ця ситуація? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини