Головна Новини Світ Росія Усіма наявними засобами: Путін зробив нову заяву про боротьбу за національні інтереси Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Усіма наявними засобами: Путін зробив нову заяву про боротьбу за національні інтереси Росії

Путін заявив, що боротиметься за національні інтереси Росії усіма наявними засобами, якщо мирні не допоможуть

7 грудня 2022, 16:32 comments4365
Поділіться публікацією:

7 грудня очільник Кремля заявив, що Росія продовжить боротися за свої національні інтереси. Відповідну заяву Володимир Путін зробив під  час онлайн- засідання ради з прав людини. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Усіма наявними засобами: Путін зробив нову заяву про боротьбу за національні інтереси Росії

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін пригрозив, що, якщо мирні засоби не допоможуть йому боротися за національні інтереси Росії, то він застосує "усі наявні" засоби.

"Росія продовжить послідовну боротьбу за свої національні інтереси – спочатку мирними засобами, але якщо це не допоможе – усіма наявними",- заявив президент РФ.

Окрім цього, традиційно очільник Кремля поскаржився, що міжнародна доктрина прав людини використовується для виправдання ідеологічного домінування Заходу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи наважиться Путін на другу хвилю мобілізації в РосіїАналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що російська влада, незважаючи на офіційні заперечення, ймовірно, готується до другої хвилі мобілізації. Директор аналітичного центру "Третій сектор", політолог Андрій Золотарьов зазначає, що жодних особливих успіхів із початку мобілізації російська армія та її проксі не змогли продемонструвати. Просування в районі Бахмута, де противник поклав тисячі своїх солдатів, склало лічені кілометри. А тому, констатує він, питання другої хвилі мобілізації в РФ витає у повітрі. І, найімовірніше, Кремль на це піде. Втім, продовжує він, перша хвиля мобілізації не вдарила серйозно по рейтингу путінського режиму. На його думку, мобілізувавши додаткові ресурси, країна-агресор вкотре намагатиметься взяти кількістю (те, що ми спостерігаємо зараз під Бахмутом, під Авдіївкою). Зупинятись путінський режим, схоже, не має наміру. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/187955

Новини