Головна Новини Світ Росія Установка вистрілила в обличчя: російського співака мало не спалили під час концерту
commentss НОВИНИ Всі новини

Установка вистрілила в обличчя: російського співака мало не спалили під час концерту

Путініст Басков потрапив під постріл піротехнічної машини.

23 липня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

 Микола Басков, російський естрадний і оперний співак, відомий своєю підтримкою військового вторгнення Росії в Україну, мало не постраждав під час одного з фестивалів у Санкт-Петербурзі. Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, Басков підійшов надто близько до апарату, що запускав феєрверки, і піротехнічна установка вистрілила прямо в його обличчя. "Ой, мало не спалили," — злякався співак.

Установка вистрілила в обличчя: російського співака мало не спалили під час концерту

Микола Басков (фото з відкритих джерел)

Після інциденту Басков не вийшов на фотосесію на тлі банера фестивалю.

Микола Басков — народний артист Росії і колишній народний артист України (звання позбавлене у 2022 році через підтримку російської агресії). Співак активно підтримує агресивну політику Кремля і висловлюється на захист терористичних дій Путіна щодо України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співак з РФ, який підтримує війну в Україні, має проблеми зі здоров'ям. Відомий в РФ співак Микола Басков, який підтримує режим Кремля та жорстоку війну Росії в Україні, нещодавно переніс операцію, зараз серйозно обмежує  себе в харчуванні,  бо має намір позбавитись накопичених  за час реабілітації зайвих кілограмів. 

За словами  дієтолога Наталії Лазуреко  порушувати  дієту категорично не можна.  Адже більші  навантаження найперше відчуватиме  підшлункова залоза і серцевий м'яз.  Тому співаку потрібно категорично  відмовитись від десертів.

До слова, скандальний російський виконавець  Микола Басков порвав зв'язки і переніс серйозне операційне втручання.  Співак вважає  краще не згадувати про своє самопочуття,  проте наважився дати коментар стосовно свого розпухлого вигляду.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини