Головна Новини Світ Росія Уже четвертий: Окупанти призначили нового командувача Західного військового округу
commentss НОВИНИ Всі новини

Уже четвертий: Окупанти призначили нового командувача Західного військового округу

Ротація це - внутрішньополітична боротьба у вищому керівництві РФ

26 грудня 2022, 21:15
Поділіться публікацією:

В окупаційній армії відбулась чергова ротація у вищому командуванні. З посади командувача військами західного воєнного округу зняли генерал-полковника Сергія Кузовльова, який встиг побути на цій посаді лише близько місяця, пишуть "Коментарі".

Уже четвертий: Окупанти призначили нового командувача Західного військового округу

Західним фронтом в РФ командуватиме генерал-лейтенант Євген Нікіфоров

Як інформують в Головному управлінні розвідки (ГУР) Міноборони, тепер західний військовий округ Збройних Сил Російської Федерації очолив генерал-лейтенант Євген Нікіфоров. До цього призначення він обіймав посаду начальника штабу – першого заступника командувача військами східного військового округу. Генерал Євген Нікіфоров став четвертим командувачем західного військового округу від початку повномасштабного вторгнення.

За оперативною інформацією, що новопризначений командувач зараз перебуває на командному пункті угруповання військ "Захід" в Богучарі Воронезької області.

Якщо дослухатися до офіційної версії, то причиною звільнення Кузовльова називають провал підготовки наступу на Лиманському напрямк. Втім, як запевняють в ГУР, за фактом це — прояв внутрішньополітичної боротьби у вищому керівництві Російської Федерації – людину "з орбіти" Шойгу-Герасимова змінюють на кандидата від групи Суровікіна-Пригожина.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого в майбутньому чекати від Пригожина та його міні-армії. Усі найважчі завдання, які є на східному фронті, включаючи атаки на Бахмут, зараз доручено ПВК "Вагнер"Пригожин фактично формує паралельну державі військову вертикаль, яка стає фактором утримання та розширення його особистого політичного впливу, затвердження нового місця у внутрішньовладних розкладах російської еліти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини