Головна Новини Світ Росія В Бєлгороді чоловік з гранатою на годину зупинив рух в центрі міста
commentss НОВИНИ Всі новини

В Бєлгороді чоловік з гранатою на годину зупинив рух в центрі міста

Курйозний випадок в Росії.

2 листопада 2022, 22:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дивний випадок стався в російському місті Бєлгород, що знаходиться поблизу Українського кордону. Чоловік з гранатою в руках паралізував центр міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Baza.

В Бєлгороді чоловік з гранатою на годину зупинив рух в центрі міста

Граната. Фото из открытых источников

Росіянин в центрі міста стояв з гранатою. Російські служби обгородили територію та викликали саперів. Згодом стало відомо, що граната в руках чоловіка – це декоративна запальничка.

Жителю Росії її дав п'яних чоловік, що проходив повз. В стані алкогольного сп'яніння той пожартував, що витягнув чеку з вибухівки. Росіянин, який таким чином отримав вибухівку вирішив, що вона справжня, тому стояв на вулиці та міцно стискав декоративну запальничку.

Російські ЗМІ повідомляють, що чоловік так простояв близько години. Тоді спеціалісти з вибухових речовин зрозуміли, що в руках російського громадянина звичайна запальничка, а не граната.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про росіянку, яка вирішила збирати гроші для військових РФ. Молода дівчина записала відеозвернення в якому заявила, що гроші вона збирає на тепловізори для російських солдатів, а потім додала, що ці технологічні гаджети будуть обігрівати військових взимку. Цікавим є те, що тепловізори — це оптичні гаджети. які використовуються, щоб бачити вночі теплі об'єкти, зокрема і тіла людей, але вони не виділяють тепло для обігріву.

Також "Коментарі" публікували відео в якому росіян запитують про те, коли вони зрозуміли, що війна в Україні йде не за планом. Більшість відповіла, що наразі все йде не так, як планувалось.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини