Головна Новини Світ Росія В Бєлгороді російська ракета потрапила у житловий будинок (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Бєлгороді російська ракета потрапила у житловий будинок (ВІДЕО)

Бий своїх, щоб чужі боялись.

13 жовтня 2022, 13:59 comments1529
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російське прикордонне місто Бєлгород постійно випускає ракети по українських населених пунктах. 13 жовтня відбувся черговий запуск ракети, але він виявився невдалим і снаряд потрапив у житловий будинок. Про це повідомляють російські ЗМІ та соцмережі громадян РФ.

В Бєлгороді російська ракета потрапила у житловий будинок (ВІДЕО)

Бавовна в Бєлгороді, ракета потрапила у жилий будинок. Фото з відкритих джерел

Мер російського міста Антон Іванов повідомив, що в Бєлгороді працювала система ППО та зазначив у своєму Telegram каналі, що нібито ЗСУ обстріляли місто. Через кілька хвилин відповідний пост зник з каналу мера.

З українського боку СтратКом ЗСУ повідомляє, що росіяни намагались вчергове обстріляти Харків. Але усі три ракети, які випустили російські військові були самознищенні, а одна з них потрапила в житловий будинок.

Під час удару ракета пошкодила житлову багатоповерхівку та автомобілі на парковці поблизу будинку. Окрім того, повідомляють, що уламки від снаряда впали на території школи.

У мережу потрапило відео з моменту влучання російської ракети по житловому будинку. Переглянути відео можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські військові на початку вересня намагались запустити ракету з Бєлгорода, але щось пішло не так і вона впала за містом. В мережу потрапили відео польоту снаряда. За попередньою інформацією росіяни намагались запустити "Іскандер", але під час польоту стались проблеми з навігацією ракети.

Також "Коментарі" писали про незвичні природні явища, які спостерігали мешканці прикордонного російського міста. В небі з'явились світлові стовпи невідомого походження, які росіяни не могли пояснити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини