Головна Новини Світ Росія В будинку Пригожина виявили колекцію перук (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В будинку Пригожина виявили колекцію перук (ФОТО)

В мережу потрапили фото Євгена Пригожина в різних перуках.

6 липня 2023, 10:15 comments1228
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

ЗМІ опублікували кадри з обшуків будинку та офісу засновника ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина у Санкт-Петербурзі. Серед знайдених речей була зброя, паспорти та перуки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В будинку Пригожина виявили колекцію перук (ФОТО)

Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

5 липня кілька російських видань опублікували фотографії, які підтверджують обшуки в особняку лідера російських найманців з групи "Вагнера". Зокрема було виявлено злитки золота, молитовну кімнату, медичний кабінет, кувалду з написом "для важливих переговорів", піджак з медалями, басейн та шафку з перуками.

В будинку Пригожина виявили колекцію перук (ФОТО) - фото 2

Пригожин зазвичай на фото і у своїх численних відеозверненнях виступає без волосся, однак в мережу потрапили фотографії Пригожина в різних перуках. Переглянути їх можна нижче:

В будинку Пригожина виявили колекцію перук (ФОТО) - фото 3
В будинку Пригожина виявили колекцію перук (ФОТО) - фото 4
В будинку Пригожина виявили колекцію перук (ФОТО) - фото 5

Також на території маєтку Євгена Пригожина виявили вертолітний майданчик. Поблизу одного з російських готелів, яким користувався лідер вагнерівців виявили мікроавтобус Citroen, який був напханий готівкою на суму шість мільярдів рублів.

Нагадаємо, що Пригожин засновник приватної військової компанії "Вагнер", яка проводила свою діяльність в інтересах Росії з 2014 року. Зокрема це стосувалось таких країн як ЦАР, Судан, Малі, Сирія. З 2022 року вагнерівці почали воювати в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи втратив Пригожин контроль над своїми військами та ресурсами. Аналітик з оборони та безпеки пояснює, чому Пригожин продовжить контролювати групу "Вагнера".

Також "Коментарі" писали про секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова, який вважає, що у Росії будуть нові заколоти та спроби змінити владу у Кремлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини