Головна Новини Світ Росія У Дагестані каменепад зруйнував село (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дагестані каменепад зруйнував село (ФОТО)

Несколько населённых пунктов были отрезаны от остальной территории

29 липня 2021, 12:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дагестані каменепад обрушився на село. Про це повідомив Мінтранс Дагестану.

У Дагестані каменепад зруйнував село (ФОТО)

Каменепад і зсув в Дагестані. Фото Мінтранс Дагестану

Як стало відомо, в російській республіці Дагестан сильний каменепад і сель обрушилися на село. В результаті події була зруйнована частина населеного пункту, дороги та магазин.

Селевими потоками змило кілька мостів і дорожнє полотно протяжністю близько 300 метрів. Також були пошкоджені елементи облаштування автодороги.

Транспортне сполучення з трьома селами з населенням понад 1000 чоловік було перервано. Кілька населених пунктів були відрізані від решти території.

У Мережі з'явилися фото з місця подій.

У Дагестані каменепад зруйнував село (ФОТО) - фото 2

Фото: Мінтранс Дагестану.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині продовжують горіти ліси. Повідомляється, що вогонь вже впритул підбирається до деяких курортних міст. Жителі небезпечних районів були змушені покинути власні будинки. У турецькому місті Манавгат вогнем були охоплені деякі квартали міста. Імовірно причиною загорянь могла стати суха і спекотна погода. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на Італію обрушилися сильні зливи. Стихія руйнує міста. Наприклад, в комуні Бріено, в результаті проливних дощів, стався зсув, який спровокував витік газу. Підтоплення заблокували близько 50 осіб у власних будинках. Вони були змушені чекати допомоги від співробітників рятувальних служб. Стихія перевертала машини та руйнувала дороги. Наслідки події були зафільмовані на фото. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини