В їх мозку щось клацнуло: в РФ зухвало заявили, на що готовий піти Захід зі страху

В РФ заявили, що Захід нібито уже може піти на діалог з РФ, щоб не загострювати «ситуацію в Україні»

Майбутня зустріч країн, що входять до так званої "ядерної п'ятірки", ймовірно, пов'язана з оновленою російською доктриною в ядерній сфері, заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ країни-агресора РФ Володимир Джабаров.

За його словами, зустріч може відбутися у двох варіантах: або Захід чинитиме тиск і загрожуватиме Росії, або, як припускає російський сенатор, "щось змінилося в їхньому мисленні після публікації" оновленої ядерної доктрини.

Джабаров не виключив, що Захід почав замислюватися про необхідність діалогу з Москвою.

"Думаю, що Пекін нас підтримає, що настав час зупинитися і не загострювати ситуацію в Україні. Адже третя світова війна може стати останньою та термоядерною", — зазначив російський сенатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков повідомив, що найближчим часом у Сполучених Штатах відбудеться чергова зустріч представників країн "ядерної п'ятірки" — Китаю, Росії, Великобританії, Франції та США, які володіють ядерною зброєю відповідно до договору про її нерозповсюдження.

Також портал "Коментарі" розповідав , що напередодні в МЗС країни-агресора заявили, що можливість виникнення ядерної війни різко зросла. Як заявила офіційний представник МЗС країни-агресора Росії Марія Захарова, "деструктивна політика" Заходу загрожує прямим військовим зіткненням ядерних держав. Також представник російського зовнішньополітичного відомства вказала, що країнам-членам НАТО необхідно "одуматися і усвідомити катастрофічні наслідки їхньої провокаційної політики, а не слідувати бездумно американському курсу".