Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ відмовилися від переговорів із США та виставили вимоги
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ відмовилися від переговорів із США та виставили вимоги

У Росії заявили, що зараз немає підстав, щоб вести переговори зі США щодо стратегічної стабільності

сьогодні, 11:36
Поділіться публікацією:

Основи для переговорів між Москвою та Вашингтоном щодо стратегічної стабільності на сьогоднішній день немає через ворожу політику, яку нібито ведуть щодо Росії Сполучені Штати. Про це заявив заступник міністра закордонних справ країни-агресора Сергій Рябков.

У МЗС РФ відмовилися від переговорів із США та виставили вимоги

США і РФ

"Наразі вже для нас відсутня будь-яка можливість, перспектива та основа для ведення таких переговорів з урахуванням глибоко ворожої, антиросійської, націленої на завдання нам так званої стратегічної поразки лінії, якої дотримуються США та їхні союзники в Європі", — сказав російський дипломат.

При цьому він додав, що переговорів не буде доти, доки не відбудуться зміни щодо цієї лінії.

Рябков також заявив, що найближчим часом у Сполучених Штатах відбудеться нова зустріч представників країн, які входять до так званої "ядерної п'ятірки" — це держави, які мають ядерну зброю відповідно до договору про її нерозповсюдження.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що напередодні в МЗС країни-агресора заявили, що можливість виникнення ядерної війни різко зросла. Як заявила офіційний представник МЗС країни-агресора Росії Марія Захарова, "деструктивна політика" Заходу загрожує прямим військовим зіткненням ядерних держав. Також представник російського зовнішньополітичного відомства вказала, що країнам-членам НАТО необхідно "одуматися і усвідомити катастрофічні наслідки їхньої провокаційної політики, а не слідувати бездумно американському курсу".

Також "Коментарі" розповідали, що 25 вересня диктатор Володимир Путін заявив, що агресія проти Росії з боку будь-якої неядерної країни за участю або за підтримки ядерної вважатиметься їх спільним нападом. Саме такі коригування буде внесено до ядерної доктрини РФ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини