Головна Новини Світ Росія В Кремлі переглядають цілі війни: тепер Путін хоче значно більшого
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кремлі переглядають цілі війни: тепер Путін хоче значно більшого

Захід своїми діями «окрилив» Путіна і тепер він готовий висунути вимоги, які шокують всіх

17 липня 2024, 13:56 comments14197
Поділіться публікацією:

В Кремлі зараз іде перегляд цілей війни, вважає політолог Олександр Кочетков. За його словами, Кремль починав війну, щоб дати вихід назовні шаленій руйнівній енергії, відволікти суспільство від кричущої соціально-економічної нерівності, знищити Україну як приклад того, що влада може бути не вічною та показовою жорстокістю проти України нажахати колективний Захід настільки, щоб повернути РФ вплив над усіма пострадянськими країнами.

В Кремлі переглядають цілі війни: тепер Путін хоче значно більшого

Володимир Путін

За понад два роки війни кремлівський диктатор Володимир Путін переконався у декількох речах.

"Перш за все, НАТО і США продемонстрували самогубну млявість і невпевненість. Замість того, щоб скористатися тим розпачем, який був у Кремлі після провалу бліцкригу проти України, і рішуче добити агресора, Захід став діяти вкрай обережно, гомеопатично дозуючи допомогу і супроводжуючи її абсурдними обмеженнями, які діють і досі. І це не острах ядерного конфлікту, а саме відсутність у сучасних західних політиків рішучості і здатності діяти заради принципів, долаючи побоювання", — заявив експерт.

Як підкреслив, що тактика тисячі порізів вбиває нападника, а тактика тисячі поступок знищує його жертву, а нападника підсилює і стимулює.

Ще, додав експерт, Кремль переконався, що росіяни не тільки підтримують війну проти колись "братнього народу", але й готові гинути на ній за пропагандистські примари і грубі гроші.

"Також неочікуваним подарунком кремлівському фюрерку стала те, що він не став повним ізгоєм у світі. Що міжнародні санкції діють надто поступово, і недоімперія отримала обладнання, комплектуючи і ресурси для ведення і навіть ескалації агресивної війни. Що підтримувати силою той самий "світовий безпековий порядок" фактично нема кому. А от ламати — є", — заявив Кочетков.

Відповідно, за його словами, зараз Путін хоче значно більше, ніж на початку вторгнення.

"Не контроль над пострадянським простором, а вирішальний вплив на всю Європу, заміщуючи таким чином Штати. А також не виключний, але помітний вплив на Близький Схід, Азію, Африку та Латинську Америку", — заявив експерт.

За його словами, якщо тактика тисячі поступок з боку колективного Заходу продовжиться, то Путін згодом зажадає влади вже майже над всім світом — зростання неадекватності у диктаторів, які не отримують відсічі, гарантоване.

"Тобто, коли мирні переговори, а точніше, торги, поновляться, то умови потенційного припинення бойових дій у центрі Європи можуть багатьох шокувати", — підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Кремль на чергових переговорах висуне умови, від яких "всі офігіють".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини