Головна Новини Світ Росія В Кремлі розповіли, хто є власником розкішного палацу в Геленджику
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кремлі розповіли, хто є власником розкішного палацу в Геленджику

За словами прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова, маєток належить впливовим бізнесменам

26 січня 2021, 13:55 comments4544
Поділіться публікацією:

Верхівка Кремля розповіла, чиєю власністю є скандальний палац в Геленджику, про який команда Олексія Навального відзняла документальний фільм. Про це повідомила інформаційна агенція "Інтерфакс".

В Кремлі розповіли, хто є власником розкішного палацу в Геленджику

Палац Путіна - в Кремлі розповіли про власників маєтку. Фото: ghall.com.ua

За словами прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова, розкішний маєток, про який йде мова в розслідуванні Навального, належить кільком відомим російським бізнесменам. До того ж здогадки про те, що палац належить президенту Росії Володимиру Путіну, заперечують.

Пєсков також розповів, що розголошувати імена власників не будуть. В Кремлі це вважають некоректним.

"Дійсно, це великий об'єкт, він добре відомий в Геленджику, і один або кілька бізнесменів прямо або опосередковано володіють цим об'єктом. Але погодьтеся, що, напевно, Кремль не має ніякого права розголошувати імена цих власників, і ми не збираємося цього робити, це просто було б некоректно", — сказав прессекретар.

Сам Володимир Путін сказав, що автори документального фільму вирішили просто "промити" мізки росіянам. Він сповістив, що даний маєток не належить ані йому, ані його рідні.

Нагадаємо, що "Фонд боротьби з корупцією", лідером якого є Олексій Навальний випустив документальний фільм про розкішний та гігантський палац. Журналісти повідомляють, що маєток належить президенту Росії Володимиру Путіну.

Маєток знаходиться під Геленджиком. Його територія розміром майже як 39 князівств Монако. Палац відрізаний від світу, до нього важко дібратися будь-яким транспортом. Палац обслуговує кілька тисяч людей. Відео та фотографії маєтку можна переглянути у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

следователь

26 січня 2021, 18:16

Ложь, очень мало места для "нескольких тысяч человек", просто включите мозги- даже если лечь на полу, ну никак не влезет пару тысяч человек персонала

Наталья

26 січня 2021, 15:19

Журналюги решили очередную фигню слить. За это им и платят.


Новини