Головна Новини Світ Росія В Кремлі відповіли на передачу Україні боєприпасів зі збідненим ураном
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кремлі відповіли на передачу Україні боєприпасів зі збідненим ураном

Путін заявляє, що у Заходу закінчилися боєприпаси

13 червня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації   хочуть злякати українських військовослужбовців повідомленням, що в їх країні є  “багато боєприпасів зі збідненим ураном”. При цьому, влада країни-терористки сама лишає за собою “право застосовувати їх”. Про це, посилаючись на слова Володимира Путіна, інформують пропагандистські ЗМІ  Росії.

В Кремлі відповіли на передачу Україні боєприпасів зі збідненим ураном

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

“РФ залишає у себе право застосовувати боєприпаси зі збідненим ураном у відповідь використання їх противником. У Росії багато боєприпасів із збідненим ураном, але поки що вони не застосовуються. Крім того, Путін пов'язав постачання Україні снарядів із збідненим ураном із нестачею на Заході інших боєприпасів”, — повідомляють про цю ситуацію пропагандистські видання.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США хочуть передати Україні танкові снаряди зі збідненим ураном. Білий дім планує схвалити передачу Україні снарядів із збідненим ураном для танків Abrams.  Про це в інтерв'ю The Wall Street Journal розповів високопосадовець із президентської адміністрації. Очікується, що адміністрація Байдена надасть снаряди зі збідненим ураном після тижнів внутрішніх суперечок про те, чим оснастити танки Abrams, які США передають Україні.

Як зазначає видання, хоча деякі чиновники кажуть, що немає серйозних перешкод для надання Україні таких снарядів, деякі представники Білого дому висловили стурбованість, що через передачу снарядів Вашингтон критикують, оскільки вони становлять небезпеку для здоров'я людей і навколишнього середовища. Також у Білому домі продовжується обговорення можливості передачі Україні касетних боєприпасів.
 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини