Головна Новини Світ Росія В Кремлі відреагували на можливість введення військ НАТО в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кремлі відреагували на можливість введення військ НАТО в Україну

Дмитрій Пєсков продемонстрував реакцію Кремля на введення військ НАТО в Україну. Представник адміністрації Путіна заявив, що такі дії матимуть наслідки.

11 березня 2024, 13:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на ініціативу президента Франції Еммануеля Макрона щодо можливого введення військ НАТО в Україну у майбутньому. Пєсков пригрозив, що такі дії будуть мати "дуже небажані наслідки". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Кремлі відреагували на можливість введення військ НАТО в Україну

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу речник Кремля заявив, що альянс країн, які збираються направити війська в Україну може призвести до додаткової "напруженості" у війні.

"Активність Парижа у спробах сколотити коаліцію з країн, які говорять про готовність направити свій контингент в Україну, є прямою лінією на нагнітання напруженості", — сказав Пєсков.

Далі Дмитрій Пєсков повторив постійні наративи Кремля щодо будь-якої допомоги Україні та пригрозив "небажаними наслідками".

"Нагнітання напруженості на українському напрямі потенційно може мати дуже небажані наслідки", — заявив речник Кремля, однак не повідомив, які саме наслідки очікуватимуть союзників України.

Нагадаємо, що 26 лютого президент Франції Еммануель Макрон після зустрічі з європейськими лідерами у Парижі зробив резонансну заяву про можливість відправити війська НАТО в Україну у майбутньому. Макрон додав, що наразі консенсусу між союзниками у цьому питання не знайдено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що альянс країн на чолі з канцлером Німеччини Олафом Шольцом хоче припинити дискусії про відправлення західних військ в Україну.

Також "Коментарі" писали про очільника МЗС Польщі Радослава Сікорського, який заявив про присутність деяких військових з країн НАТО в Україні. Заява прозвучала після того, як польський міністр підтримав ініціативу Макрона щодо введення військ НАТО в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини