Головна Новини Світ Росія В літаку побилися п’яні російські військові, які воювали в Україні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В літаку побилися п’яні російські військові, які воювали в Україні (ВІДЕО)

Російські військові, які воювали в Україні побились в літаку. Пасажири стверджують, що п'яні солдати щось не поділили, а сутичка невдовзі переросла у бійку.

7 травня 2023, 10:55 comments2936
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

5 травня на борту російського літака авіакомпанії "Уральські авіалінії", який здійснював рейс між містами Чита і Єкатеринбург стався інцидент за участю п’яних російських солдатів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В літаку побилися п’яні російські військові, які воювали в Україні (ВІДЕО)

Знаки Z на російських військових. Фото з відкритих джерел

За словами пасажирів, які перебували на літаку, група військових з символами Z і V на формі почала бійку на борту літака прямо під час його польоту. В момент сутички усі російські військові були в стані алкогольного сп’яніння. Під час розмов з’ясувалось, що російські військові, ймовірно, повертались з українського фронту. За свідченнями пасажирів минула година, поки персонал екіпажу за допомоги оточуючих заспокоїли російських солдатів.

У Telegram-каналах з'явилося кілька записів інциденту. Вони показують як один із солдатів б’є іншого в обличчя, а стюардеса намагається їх заспокоїти та просить допомоги в інших солдатів.

Представники російської авіакомпанії розповів, що розпочати внутрішнє розслідування, однак подальша доля п’яних російських солдатів невідома.

За даними британської розвідки, алкоголізм серед мобілізованих росіян дуже поширений. Це негативно позначається на їхній боєздатності і часто є причиною смерті призовників ще до того, як вони потраплять на фронт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американська розвідка зафіксувала великі втрати росіян поблизу Бахмута.

Також "Коментарі" писали про колишнього президента США Білла Клінтона, який заявив, що знав про напад Путіна на Україну за кілька років до анексії Криму та окупації сходу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SvetEKB/39502
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 травня 2023, 10:47

Такі солдати як і Путін, тільки вбивці та агресори. От Пінчук і Беня з 1 1 Соловйов Єрмак Кісельов та подібні - інженери людських душ, саме вони і створюють таких як Путін. Он Шендеровіч з Ізраїлю каже: нехай українці допоможуть нам відібрати владу у Путіна, а далі нам з цими нацистами не по дорозі. Це не боротьба світоглядів і світла з темрявою, це боротьба тих самих юдейських власників цієї війни за сфери впливу.


Новини