Головна Новини Світ Росія В Москві на пам’ятнику Жукову з’явився несподіваний напис з трьох літер (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Москві на пам’ятнику Жукову з’явився несподіваний напис з трьох літер (ВІДЕО)

У центральній частині Москви з'явився напис на підтримку української розвідки.

5 червня 2024, 17:33 comments1243
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








У центрі Москви на Манежній площі, яка знаходиться поруч з Кремлем, двоє жінок на пам'ятнику радянському маршалу Георгію Жукову написали три великі літери – ГУР, які можна розшифрувати як Головне управляння розвідки, тобто це абревіатура української військової розвідки.

В Москві на пам’ятнику Жукову з’явився несподіваний напис з трьох літер (ВІДЕО)

Пам'ятник Жукову в Москві. Фото з відкритих джерел

Російські ЗМІ повідомили, що напис на пам’ятникові Жукову з’явився 3 червня, а відео в мережі поширились наступного дня. Крім того, також відомо, хто його зробив – дві медсестри: 28-річна Анастасія та 55-річна Віра, яких одразу затримали.

Жінки заявили, що напис зробили через вплив "шахраїв", які їм погрожували.

"Відразу після цього їх затримали. Як розповіли їхні родичі, шахраї спілкувалися з медсестрами протягом тижня і навіть погрожували їм, якщо вони не залишать напис", — йдеться в повідомленнях російських ЗМІ.

Родичі 55-річної жінки заявили, що медсестра б не пішла на такий вчинок, адже в соціальних мережах підтримувала вторгнення Росії в Україну. Однак колеги Віри вказують, що вона дивно поводилась та пішла раніше з роботи в день, коли розмалювала пам’ятник Жукову.

Наразі невідомо, чи обидві медсестри були знайомі. Після затримання їх відправили до суду за статтею про пошкодження пам'яток військової слави РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії хлопець з кольоровим волоссям звернувся до поліції після побиття хуліганами, а йому виписали штраф. Виявилось, що причиною стало волосся синього та жовтого кольору, яке подібне до прапора України.

Також "Коментарі" писали, що до жінки з жовтою курткою прийшла поліція в Росії через скарги від росіян, які вважали, що вона таким чином підтримує Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини