Головна Новини Світ Росія В організмі померлої вагітної подруги блогера Reeflay знайшли наркотики
commentss НОВИНИ Всі новини

В організмі померлої вагітної подруги блогера Reeflay знайшли наркотики

Незадовго до смерті дівчина вживала мефедрон, амфетамін і канабіс

3 грудня 2020, 15:07 comments1128
Поділіться публікацією:

В організмі дівчини Валентини, яка померла під час прямого ефіру російського блогера Стаса Решетнікова (Reeflay), знайшли наркотичні речовини. За даними російських ЗМІ, незадовго до смерті дівчина вживала амфетамін, канабіс, мефедрон, а також алкогольні напої. В організмі блогера так само був виявлений алкоголь і мефедрон.

В організмі померлої вагітної подруги блогера Reeflay знайшли наркотики

ФОТО: З відкритих джерел

За повідомленням російських ЗМІ, правоохоронні органи зараз відпрацьовують версію того, що Стас Решетніков насильно вигнав Валентину на балкон. В результаті цього, дівчина померла, отримавши сильне переохолодження.

Нагадаємо, що вчора суспільство дізналося про моторошну подію. Російський відеоблогер з ніком Reeflay вів стрім в той час, як позаду нього на дивані лежало бездиханне тіло приятельки. Під час прямого ефіру, Стас Решетніков заніс оголену дівчину в кімнату, продовживши знімати відео. Він попросив глядачів стріму викликати швидку медичну допомогу і продовжив обговорення ситуації, що сталася. Медики по приїзду лише констатували смерть дівчини.

За даними російських ЗМІ, деякі глядачі прямого ефіру зізналися, що незадовго до трагедії, Стас Решетніков серйозно побив свою подругу, після чого замкнув на балконі.

Раніше "Коментарі" також писали, що після допиту в поліції, відеоблогера відпустили додому. В ході допиту з'ясувалося, що дівчина страждала на захворювання кишківника, через що, за словами Решетнікова, від неї погано пахло. І він не знайшов способу краще, крім як відправити її мерзнути на балкон. Це було щось на кшталт "покарання" в його розумінні.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини