Головна Новини Світ Росія В РФ договорилися до того, що назвали Київ нацистським містом і закликали його знищити
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ договорилися до того, що назвали Київ нацистським містом і закликали його знищити

Російський пропагандист Володимир Соловйов в істериці назвав столицю України нацистським містом і закликав до її знищення. Про знищення Києва та Харкова говорять навіть у Держдумі країни-агресора

28 березня 2024, 15:54
Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов у припадку нової істерії закликав до знищення Харкова та Києва. Зокрема, він запропонував дати харків’янам 48 годин на те, щоб вони покинули місто, а потім цілеспрямовано почати знищувати один квартал за іншим.

В РФ договорилися до того, що назвали Київ нацистським містом і закликали його знищити

Володимир Соловйов

Окрім того, Соловйов вважає, що знищити треба і столицю України.

"Поясніть мені, чому взагалі Київ стоїть? Чому це нацистське місто досі стоїть? Мати міст руських давно захоплена ворогами. Вони нацисти. Вони захопили Лавру, вони осквернили всі святині. І народ Києва це легко сприйняв і зрадив – спочатку пам'ять про Велику Вітчизняну війну, потім православ'я. Що ще вони мають зрадити?"
— заявив пропагандист.

За його словами, в Україні залишилися лише нацисти, а всі братні росіянам українці вже давно перетнули кордон і знаходяться в Російській Федерації.

Прикметно, що такі людожерські заклики підтримують і в Держдумі країни-агресора. Так, журналіст Денис Казанський звернув увагу на виступ депутата Андрія Лугового. Він, зокрема, запропонував влаштувати у Харкові гуманітарну катастрофу, щоб люди почали виїжджати з міста. Російський депутат вважає, що місто потрібно цілковито знеструмити, а самих мешканців Харкова "поставити на місце".

"Харків потрібно знеструмити до того рівня, аби він став непридатним для життя. Щоб ці 800 тисяч людей, які там залишилися, сіли в машини, пішки, з тюками, на візках і на захід"
, — заявив Луговий.

При цьому Казанський звернув увагу на те, що колись загарбники називали Харків російським містом, тепер же закликають до його знищення та проведення етнічних чисток. На його думку, очевидно, окупанти нарешті зрозуміли, що у Харкові їз цілковито і повністю ненавидять за те, що вони зробили з містом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що окупанти можуть піти в наступ на Харків та Київ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 березня 2024, 16:24

Юдеець!


Новини