Головна Новини Світ Росія В РФ масштабний скандал через Авдіївку. Що сталося на болотах
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ масштабний скандал через Авдіївку. Що сталося на болотах

У Росії військовий Андрій "Мурз" Морозов оприлюднив інформацію про реальні втрати РФ у боях за Авдіївку. За цю правду на нього накинулися пропагандисти і звинуватили його в зраді, пише в Телеграмі журналіст Денис Казанський

20 лютого 2024, 18:48 comments12399
Поділіться публікацією:

За інформацією Морозова, Росія протягом чотирьох місяців у боях за Авдіївку втратила більше військових, ніж за десять років в Афганістані. Російський військовий стверджує, що в боях за це невелике місто полягло 16 000 росіян.

В РФ масштабний скандал через Авдіївку. Що сталося на болотах

Руїни Авдіївки

Ця інформація викликала дику лють російських пропагандистів, які почали обговорювати її в своїх політичних шоу, відзначає Казанський. Зокрема, ведучі каналу "Соловйов LIVE" Юлія Вітязева та Армен Гаспарян розбирали вчинок Морозова протягом півгодини. Пропагандисти назвали російського військового зрадником і шкідником, а також додали, що в часи Сталіна його за таку інформацію точно б розстріляли.

Казанський підкреслює, що реакція пропагандистів на правду цілком зрозуміла, адже вона нівелює всю ту брехню, яку вони озвучували в ефірах.

"Як би вони не старалися, але у 21 столітті просто неможливо ігнорувати й повністю заборонити певну небажану інформацію, вона все одно просочуватиметься в ефір, це неминуче",
– каже журналіст.

Окрім того, на його думку, пропагандисти переживають, що після шокуючої інформації від Морозова популярність війни серед простих росіян знизиться, і вона навіть може закінчитися. Це, каже Казанський, дуже не подобається пропагандистам, яким вигідна "м’ясорубка", бо вони сидять в студіях на високих зарплатах і обговорюють її, не вдаючись у такий "дріб’язок" як втрати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 17 лютого Сили оборони вийшли з Авдіївки. Тоді військові повідомляли, що серед причин такого кроку стали нестача озброєння, повалення міліції та масове застосування росіянами керованих авіабомб, які перетворюють все на руїни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини