Головна Новини Світ Росія В РФ за одну ніч сталось аж три землетруси (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ за одну ніч сталось аж три землетруси (ВІДЕО)

За повідомленнями місцевих жителів у соцмережах, вони відчули кілька сильних поштовхів.

сьогодні, 20:50
Поділіться публікацією:

 У ніч проти 20 вересня в Росії, в Кемеровській області, сталися одразу три землетруси. За повідомленнями телеграм-каналів, підземні поштовхи спричинили пошкодження будівель — потріскалася штукатурка та обвалилася плитка.

 В РФ за одну ніч сталось аж три землетруси (ВІДЕО)

Землетруси в Росії (фото з відкритих джерел)

Перші поштовхи були зафіксовані опівночі. Алтає-Саянська філія Єдиної геофізичної служби РАН повідомила, що магнітуда землетрусу склала 4,6, а в епіцентрі інтенсивність сягнула 5,8.

Землетрус також вплинув на місцеві геологічні утворення — вирва в районі Старого Шерегеша стала ще більшою і глибшою.

Місцеві жителі в соцмережах повідомляли про кілька сильних поштовхів, деякі з яких супроводжувалися гучним гуркотом. У Будинку культури Шерегеша були пошкоджені стельові ліпнини, а в житлових будинках — потріскалася штукатурка та обвалилася плитка.

На місце події були викликані рятувальні бригади, які зараз обстежують постраждалу територію в радіусі 50 км, щоб оцінити масштаби руйнувань.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що обстріл російських складів викликав землетрус у Тверській областіСлабкий землетрус магнітудою 2,8 стався за 17,6 км від Торопця в Тверській області Росії рано вранці в середу, 18 вересня 2024 року о 3:56 ранку за місцевим часом. Про це повідомляє моніторинговий сайт Volcanodiscovery . Землетрус мав дуже невелику глибину 0 км і не відчувався (або принаймні не повідомлялося про це).

У ніч на 18 вересня через атаку дронів по місту Торопець Тверської області Росії виникла сильна пожежа та детонація на складі боєприпасів. Через небезпечну ситуацію губернатор області Ігор Руденя заявив про часткову евакуацію населення. Як повідомила місцева влада міста Торопець Тверської області РФ, у ніч на 18 вересня відбулася масова атака дронів, також працювали засоби ППО. Близько третьої ночі місцеві жителі почули потужні вибухи – відбулася детонація на складі боєприпасів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://asgsr.ru/

Новини