Головна Новини Світ Росія В РФ заявили, що Путін піде на ескалацію: хоче захопити місто-мільйонник
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ заявили, що Путін піде на ескалацію: хоче захопити місто-мільйонник

Путін нібито бреше, коли каже, що хоче миру, насправді він нібито планує захоплення Харкова

10 вересня 2024, 17:34 comments7669
Поділіться публікацією:

Росія активно поширює інформацію про можливі переговори, а в Кремлі навіть озвучують потенційних учасників таких перемовин. У цьому контексті деякі арабські країни вже неодноразово виступали посередниками у гуманітарних питаннях. При цьому, як відзначив в ефірі 24 каналу російський опозиціонер Геннадій Гудков, арабські країни дійсно мають налагоджені контакти як з Кремлем, так і з Україною. Проте, хоча диктатор Володимир Путін зовні демонструє бажання домовлятися про переговори, насправді він може мати зовсім інші наміри. Зараз російський диктатор публічно заявляє про готовність до переговорів за умови, якщо йому віддадуть Донбас.

В РФ заявили, що Путін піде на ескалацію: хоче захопити місто-мільйонник

Володимир Путін

Гудков зазначає, що серед російських військових ходять чутки про можливий масштабний наступ на Харків і спробу захоплення міста. Хоча достовірність такої інформації залишається під питанням, у військових колах ця тема активно обговорюється, підкреслив опозиціонер.

"Люди, які пов'язані з генеральним штабом Росії, сказали мені, що там не відкидають можливості масштабного наступу на Харків та захоплення міста. Не знаю, чи можна вірити такій інформації, але у військових колах цю тему обговорюють", — заявив Гудков.

За його словами, поки що невідомо, чи це просто розмови або плани, що можуть мати реальні наслідки. Водночас потрібно уважно спостерігати за діями Росії.

"Путін не планує зупиняти війну, хоча є прогнози, що протягом кількох місяців інтенсивність бойових дій може зменшитися", — додає Гудков.

Яким саме буде завершення війни, зараз важко сказати, але є сподівання, що це станеться до кінця 2024 року, відзначив російський політик. За його словами, ситуація в Росії залишається вкрай невизначеною, і не зрозуміло, на що саме розраховує Путін. Можливо, він чекає завершення виборів у США та можливу перемогу Дональда Трампа, після чого готовий повернутися до переговорів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в РФ визначилися з планом захоплення України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини