В Росії через шторм зник цілий аеродром: пішов під воду (ВІДЕО)

Російський аеропорт Тілічікі на Камчатці затопило водою через потужний шторм.

По всій території Росії штормить, а море виходить з берегів. Як наслідок на півночі Камчатки води Берингового моря повністю затопили аеродром. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Російські ресурси публікують відео з аеропорту Тілічіки на Камчатці, який затопило море. Усі смуги російського аеродрому опинились під водою. Голова МНС регіону Сергій Лебедєв заявив, що підтоплення було вранці, але вода вже відступила.

Попри це "Камчатське авіаційне підприємство" заявило, що авіаційне сполучення з підтопленим аеропортом зупинено. Його зможуть відновити лише після повного осушення злітно-посадкових смуг. Як наслідок, деяким росіянам пропонують летіти на вертольотах.

Переглянути відео з підтопленого російського аеропорту на Камчатці можна нижче:

Урагани, снігопади та шторми зараз діють на всій території РФ та в окупованому Криму. Росіяни скаржаться на 4-метрові хвилі в Сочі, які розмили залізничну дорогу та підтопили перші поверхи місцевих багатоповерхівок.

В Криму хвилі ще вищі та досягають в деяких місцях до 9 метрів. Російські чиновники в Криму заявили, що масштаби удару стихії по півострову "дуже великі", і такого великого шторму "ніколи не було". Наразі в Криму відомо про загибель однієї людини через негоду, а також близько 400 тис. мешканців залишились без електроенергії. Крім того, у севастопольському акваріумі загинули усі тропічні тварини, після того, як туди потрапила холодна морська вода.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "рускій мір" прийшов до туристичного раю. Росіянам не раді у популярній країні.

Також "Коментарі" писали, що в Росії пригрозили Японії територіальними претензіями.