Головна Новини Світ Росія В Росії пригрозили Японії територіальними претензіями
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії пригрозили Японії територіальними претензіями

Російські пропагандисти обговорюють можливі територіальні претензії до Японії. Між країнами майже 80 років немає мирного договору.

26 листопада 2023, 14:30 comments2262
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Росії пригрозили Японії територіальними претензіями

Російський пропагандист Євген Попов. Фото з відкритих джерел

Російський пропагандист Євген Попов заявив про можливі претензії Москви щодо Японії. За його словами, Росія пропонувала японцям мирну угоду, однак у Токіо відмовились від пропозиції.

Гість передачі пропагандиста путінського режиму заявив, що Японія становить серйозну небезпеку для Росії.

"Для нас сильна Японія – це також серйозний виклик. Ця країна має до нас відкриті територіальні претензії", — сказав один з запрошений гостей пропагандистського шоу.

Натомість ведучий Євген Попов пригрозив, що це Росія може вимагати від Японії певних територіальних поступок.

"Якби так не вийшло, щоб у нас не було територіальних претензій до Японії, якщо вони будуть продовжувати подібну політику. Ми їм пропонували мир. У 2000 році формула Путіна була без усіляких умов, спочатку мир, потім будемо домовлятись про умови. Не пішли вони на це", — говорить російський пропагандист.

Нагадаємо, що після Другої світової війни Японія та СРСР не уклали мирного договору. Близькі до мирної угоди країни були у 1990-ті роки. Тоді Борис Єльцин погодився поступово повернути Японії острови Хабомай і Шикотан. Однак з приходом до влади Путіна, ці ідеї були скасовані. А у 2010 році тодішній президент РФ відвідав Південні Курили, що викликало рішучі протести з боку Японії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у листопаді інший російський пропагандист Володимир Соловйов також заявив про територіальні претензії Росії до Японії.

Також "Коментарі" писали про українського дипломата, який пояснив, чому Японія є головним другом України в Азії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

26 листопада 2023, 15:15

10 ядреных Тополей по мегатонне и садомазохисты японские исчезнут навсегда.Гнидам не место на Земле-пендоссы сбросили на них 2 атомные бомбы без причин,а япошки легли под них.Значит России надо поступить также и япошки будут лизать путину зад.


Новини