Головна Новини Світ Росія В Росії горить газопровід. Величезний стовп вогню (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії горить газопровід. Величезний стовп вогню (ВІДЕО)

В одній з російських республік вибухнув газопровід, що постачає газ до Європи.

20 грудня 2022, 15:29
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








20 грудня у європейській частині Російської Федерації вибухнув газопровід. Причина пожежі наразі з'ясовується, проте величезний стовп вогню зафіксували місцеві мешканці та виклали відео в мережу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Espreso.TV.

В Росії горить газопровід. Величезний стовп вогню (ВІДЕО)

В Росії вибухнув газопровід. Фото з відкритих джерел

Вибух, а за ним і пожежа сталися біля села Калініно Вурнарського району, Чувашії. Звуки вибуху були потужні та привернули увагу місцевих мешканців, які зафіксували наслідки вибуху та великий стовп вогню.

Наразі російські офіційні особи не повідомляли про причини вибуху на газопроводі. За попередніми даними постраждалих та загиблих немає, матеріальні збитки підраховуються.

Пошкоджений газопровід в Чувашії є частиною енергетичної мережі за допомогою якою російський газ надходив до Європи через газопровід Уренгой-Помари-Ужгород.

Переглянути відео пожежі на газопроводі в Чувашії можна нижче:

Чувашія – це одна з республік Російської Федерації, що розташована в європейській частині РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, який вигляд мають ракетні удари з борту літака. Відповідне відео виклала журналістка одного з українських телеканалів. Жінка перебувала на борту літака, що летів над Молдовою, а в цей час Російська Федерація завдала ракетні удари по Україні, що й зафіксувала журналістка.

Також "Коментарі" писали про розвідку США, яка планувала не передавати дані про місцеперебування російського генерала, адже боялась, що ЗСУ зможуть ліквідувати росіянина. Головні побоювання висловили американські чиновники, які вважали, що такі дії української армії призведуть до втягнення США в конфлікт з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини