Головна Новини Світ Росія В Росії можуть обмежити доступ громадян до інтернету
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії можуть обмежити доступ громадян до інтернету

Відключення від глобальної мережі сприйматиметься як введення додаткових санкцій з боку Європи та Америки

1 лютого 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

В Росії можуть обмежити доступ громадян до світової мережі. Про це повідомив глава інформаційно-аналітичного агентства TelecomDaily Денис Кусков виданню РІА Новини.

В Росії можуть обмежити доступ громадян до інтернету

Росіян можуть відключити від світового інтернету. Фото: ytimg.com

Експерт прогнозує, що такий хід подій цілком можливий. Проте росіяни не будуть повністю ізольовані від інтернету. Вони зможуть відвідувати вітчизняні сайти.

"За великим рахунком ми опинимося в ізоляції, але при цьому все одно будемо користуватися частиною мережі Інтернет, а саме Рунетом, де зможемо користуватися вітчизняними ресурсами, перевіряти електронну пошту, дивитися контент і багато іншого", — заявив російський експерт.

Згідно зі словами Дениса Кускова, Росія переживає складні часи. Страждає як політична, так і економічна сфери. Тому відключення від глобальної мережі сприйматиметься як введення додаткових санкцій з боку Європи та Америки.

Раніше повідомлялося, що Росія і Китай посилюють співпрацю у військовій сфері. Протягом останніх п'яти років Кремль активно працює над зближенням з Пекіном, намагаючись залякати Захід перспективою формування китайсько-російського блоку. Яких успіхів в цих стосунках вже досягли країни, та які кроки можуть нашкодити Україні, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що Служба військової розвідки України повідомила про те, що Росія відновлює ядерну інфраструктуру на території окупованого Криму, де вже розмістила дуже велике угруповання військ. Базування ядерної зброї в Криму РФ може використовувати для подальшого агресивного тиску на міжнародне співтовариство. Деталі ситуації та чим вона страшна, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини