Головна Новини Світ Росія В Росії можуть повністю заблокувати Twitter - причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії можуть повністю заблокувати Twitter - причина

Роскомнагляд веде боротьбу з "потенційно шкідливою" інформацією

24 березня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Росія активно веде боротьбу з соціальною мережею Twitter. Раніше Роскомнагляд заявив про уповільнення швидкості роботи соцмережі на території країни. Пов'язано це з видаленням "потенційно шкідливої" інформації. Відомство здійснює видалення контенту, в якому присутня дитяча порнографія, матеріали, які схиляють дітей до суїциду, та пости, які рекламують придбання, виготовлення і вживання наркотиків.

В Росії можуть повністю заблокувати Twitter - причина

Російська влада може заблокувати Twitter в країні - причина. Фото: ferra.ru

У Роскомнагляді повідомили, що темпи видалення заборонених матеріалів — дуже повільні. Зараз соцмережу очистили лише від третини контенту. Окрім того, у повідомленні повідомляється, що сервіс нібито не видаляє заборонену інформацію на вимогу Роскомнагляду.

"Ми взяли місяць і спостерігаємо за реакцією компанії Twitter з питання видалення забороненої інформації. Після чого, в залежності від дії адміністрації соціальної мережі, будуть прийняті відповідні рішення. Якщо Twitter не виконає вимоги Роскомнагляду, вимоги російського законодавства, відповідно, будемо розглядати питання про повну блокування сервісу на території Росії", — зазначається в повідомленні відомства.

Формально в російському законодавстві не зазначено, що влада може обмежувати чи уповільнювати роботу сайтів з будь-яких причин. Тому так дії Роскомнагляду викликають багато питань.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін розповів про те, чому було окуповано український Крим у березні 2014 року. Про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що влада Білорусі планує створити теракт в будівлі органів внутрішніх справ. Деталі планів читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини