Головна Новини Світ Росія В Росії, на сцені перед глядачами, загинув артист ансамблю
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії, на сцені перед глядачами, загинув артист ансамблю

Чоловіка травмували декорації до опери

10 жовтня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

В найвідомішому театрі Москви глядачі зібралися подивитися оперу "Садко", однак не встигли вони подивитися, як майже на перших хвилинах сталася трагедія, опустили завісу та попросили покинули залу. Про це повідомляє УНІАН.

В Росії, на сцені перед глядачами, загинув артист ансамблю

На сцені театру сталася трагедія, фото ТАСС

Як повідомляють російські ЗМІ, на початку спектаклю показали відео, потім почали спускати декорації і в цей момент спектакль різко перервали та пролунали заклики викликати медиків. Глядачі були змушені покинути залу. Спочатку оголосили антракт, а потім всім повідомили, що спектакль скасовано.

Відомо, що 37-річного артиста Євгена Куліша травмувала декорація, що швидко спускалася зверху. Від травм артист помер до того, як приїхали медики екстреної допомоги. Повідомляється, що декорацію спускали в штатному режимі зі швидкістю 1,5-2 метри за секунду.

Колеги загиблого кажуть, що кричали йому, щоб він відійшов, однак чоловік не почув. Трагедія сталася випадково.

На місце викликали поліцію, прибули прокурори. За даними прокуратури Москви, буде проведено перевірку та встановлено обставини смерті чоловіка. Також перевірять чи дотримувалися в театрі правил охорони праці.

За фактом відкрито кримінальну справу. Тривають слідчі дії. Артист мав виконати сольну партію в спектаклі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Чернівцях в одному з театрів COVID-19 косить акторів. З усієї кількості працівників 10 акторів мають небезпечний ковід-вірус. З цієї причини тут припинено роботу та скасовано всі вистави. Від короновірусу лікуються 24 працівники. Ввечері двері чернівецького храму Мельпомени зачинені, немає кому виходити на сцену, бо провідні артисти хворі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини