Головна Новини Світ Росія В Росії полковника армії арештували за хабар - пральну машину: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії полковника армії арештували за хабар - пральну машину: подробиці

Полковник армії РФ поміщений під домашній арешт за вимагання пральної машини

22 листопада 2022, 21:43
Поділіться публікацією:

У Росії посадили під домашній арешт полковника армії за те, що він в іншого офіцера в якості хабаря вимагав пральну машину. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Sky News.

В Росії полковника армії арештували за хабар - пральну машину: подробиці

Полковник російської армії вимагав хабар у вигляді пралки (фото з відкритих джерел)

Російська поліція арештувала полковника російської армії, після того, як він вимагав побутову техніку у московського військового комісара, в якого  у його військкоматі погано йшла мобілізація.

 Щоб залагодити проблему військового комісара, полковник попросив його купити йому пралку, що коштувала близько тисячі доларів.

 Але після того, як на полковника донесли в ФСБ, він визнав себе винним у хабарництві та був відправлений під домашній арешт на два місяці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про сповідь російського солдата, який втік до Іспанії. Микита Чібрін став черговим російським солдатом, якого евакуювала із країни незалежна правозахисна організація "ГУЛАГУ.НЕТ". Зараз хлопець, який колись воював за "русскій мір" перебуває в Іспанії, сподіваючись отримати там політичний притулок. Судячи з усього, Чібрін справді не дуже хоче повертатися назад до Росії, адже зараз він відкрито називає свою країну – агресором, який безпідставно розв'язав війну в Україні. Більше того, молодий чоловік готовий постати перед трибуналом і дати свідчення проти російської влади, а також розповісти про військові злочини, скоєні його співвітчизниками в Україні. Чібрін, до речі, є одним із солдатів тієї самої бригади (64-й ОМСБр), яка звинувачується у скоєнні звірячих убивств та зґвалтувань у Бучі. З розповідей Чібрина, під час перебування його бригади в Бучі, він бачив, як його побратими викрадали та підпалювали автомобілі, руйнували будинки та квартири, крали коштовності та виносили з житла всю можливу техніку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини