Головна Новини Світ Росія В Росії поні з популярного мультфільму визнана екстремісткою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії поні з популярного мультфільму визнана екстремісткою

Мультсеріал "Мій маленький поні: Дружба - це диво" отримав вікове обмеження у Росії

5 грудня 2023, 23:15 comments1041
Поділіться публікацією:

 В країні-агресорці    демократичні свободи давно не в пріоритеті.  Зокрема,  зовсім нещодавно   російська влада полізла в особисте життя  росіян.

В Росії поні з популярного мультфільму визнана екстремісткою

Мультфільм "Мій маленький поні" потрапив під заборону в РФ (фото з відкритих джерел)

Представники  російського Міністерства юстиції  заборонили міжнародний рух ЛГБТ і визнали його дії  та символіку екстремістською. Там  заборонили  райдужний прапор — прайд-прапор і його зображення.

Зараз за належність до сексуальних меншин в  РФ можливо  мати тюремний термін. Але абсурдні  заборони поширилися  на дитячий  мультсеріал "Мій маленький поні: Дружба — це диво", який відзнятий в США.

 Сюжет  мульсеріалу не демонструє нетрадиційних  відносин, але один  його персонаж, маленька поні на ім'я Рейнбоу Деш, внесла в добру історію, яка  понад  десять років вчить дітей дружити,  вікове обмеження "18+". Саме так було  марковано  "Мій маленький поні" на одному з  відомих  російських кіно ресурсів.

Чим же  не сподобалась поні на ім’я   Рейнбоу Деш? Виявляється, її грива і хвіст   пофарбовані в  кольори райдуги, що, можливо, і замітили  охоронці закону.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії заборонили ЛГБТ. Верховний суд Росії визнав "рух ЛГБТ" екстремістською організацією, передає "Медіазона". 17 листопада Мін'юст направив до Верховного суду позов про визнання неіснуючої організації ЛГБТ – екстремістської.

Перед цим суди в Росії вже забороняли субкультури та рухи, що не мають єдиного об'єднання та структури. Екстремістською організацією було визнано підліткову субкультуру АУЕ (Арештантський уклад єдиний), а "Колумбайни", шутинги в школах, офіційно стали терористичним рухом.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

5 грудня 2023, 23:50

Треба і в Україні заборонити всю лгбт_гей_лесбі нечесть!!!


Новини