Головна Новини Світ Росія В Росії пропонують скинути бомбу на центр Лондона: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії пропонують скинути бомбу на центр Лондона: яка причина

У Росії визнали, що спортсменів РФ довго не будуть повертати для участі у міжнародних змаганнях.

сьогодні, 17:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Голова федерації лижного спорту Росії Єлена В'яльбе заявила, що російські спортсмени могли б повернутись на міжнародну арену, якби Москва скинула на центр Лондона "серйозну бомбу". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Росії пропонують скинути бомбу на центр Лондона: яка причина

Єлена В'яльбе. Фото з відкритих джерел

Колишня російська лижниця Єлена В'яльбе в інтерв’ю росЗМІ відреагувала на заборону російським спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях запропонувавши скинути бомбу на столицю Великої Британії. За словами В'яльбе, росіян ніколи не любили у міжнародному спорті.

"Якби ми кинули серйозну бомбу на центр Лондона, все б уже закінчилося і нас би вже скрізь пустили. Боротьба Росії з усім зовнішнім світом триває століттями. Нас ніколи не любили, навіть коли вдавали, що люблять", — сказала В'яльбе.

Очільниця федерації лижного спорту РФ вважає, що російських спортсменів ще тривалий час не будуть повертати на міжнародні змагання, навіть після закінчення війни в Україні. 

"Якщо ще рік тому я говорила, що нас повернуть після закінчення СВО, то тепер я розумію, що навіть після закінчення спецоперації швидко нічого не станеться. На повернення на міжнародну арену піде ще не один рік", – додала В'яльбе.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія через Киргизстан планувала повернути своїх шахістів для участі у міжнародних змаганнях під егідою ФІДЕ. Найкращий шахіст в історії відреагував на ці спроби і закликав продовжити дискваліфікацію для російських спортсменів.

Також "Коментарі" писали про те, що в Україні відповіли на нові ядерні погрози Путіна.

.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини