Головна Новини Світ Росія В Росії раптово помер один з топменеджерів "Лукойлу": що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії раптово помер один з топменеджерів "Лукойлу": що сталося

Смерть Володимира Некрасова стала вже не першою серед великих топменеджерів РФ від початку 2022 року

24 жовтня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

24 жовтня помер один із топменеджерів російської нафтової компанії "Лукойл" та голова ради директорів Володимир Некрасов. Про це повідомили у пресслужбі "Лукойл".

В Росії раптово помер один з топменеджерів "Лукойлу": що сталося

Володимир Некрасов (фото з відкритих джерел)

Попередньо повідомляють, що лікарі встановили, що причиною смерті 66-річого Некрасова є гостра серцева недостатність.

В офіційному повідомленні йдеться, що Некрасов майже 50 років пропрацював в нафтогазовій галузі. Він пройшов шлях від  слюсаря-ремонтника до гендиректора "Лукойл-Західний Сибір".  Потім він був першим віцепрезидентом компанії, радником президента та головою ради директорів.

Натомість опозиційні медіа Росії пишуть, що смерть Володимира Некрасова стала вже 17-ю серед великих топменеджерів РФ та 10-ю серед топменеджерів паливно-енергетичних та тісно пов'язаних з ними компаній з початку 2022 року.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії раптово помер кремлівський політик та чоловік російської співачки. Вчора ввечері, 20 травня, в РФ пішов з життя  чоловік російської співачки Діани Гурцкой. Як інформують російські ЗМІ, вертаючись із службової поїздки, помер заступник Міністра науки і вищої освіти РФ Петро Кучеренко.

Російському посадовцю, який перебував на Кубі з делегацією освітнього міністерства, стало зле просто в літаку, яким поверталась в  країну російська делегація. Борт з РФ  екстрено зробив посадку в місті Мінеральні Води, де тамтешні лікарі намагались реанімаційними заходами  врятувати  чоловіка російської зірки, але їх зусилля виявились марними.  Зараз офіційно причини раптової смерті не повідомляють. Російські медіа пишуть,  що в російського заступника Міністра науки і вищої освіти був  серцевий напад.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини