Головна Новини Світ Росія В Росії самознищився танк під час ремонту. Що відомо.
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії самознищився танк під час ремонту. Що відомо.

Під час ремонту в Росії вибухнув танк Т-72, окрім того пошкодження зазнали інша військова техніка.

13 січня 2023, 14:43
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Бєлгородській області Російської Федерації відбувались ремонті роботи танка Т-72. Під час цього стався вибух, який знищив танк Т-72 та пошкодив ще два, що були поруч. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Росії самознищився танк під час ремонту. Що відомо.

Російський танк Т-72. Фото з відкритих джерел

Російські джерела повідомляють, що пожежа відбулась на технічно-ремонтній базі в Бєлгородській області ввечері 12 січня. Ймовірно, причиною пожежі стали порушення пожежної безпеки під час ремонтних робіт танку.

Через пожежу в одному з танків Т-72 відбулась детонація снаряда. Як наслідок російська військова одиниця була самознищена. Окрім того, вогонь від вибуху перекинувся на інші два танки, що стояли поруч. Проте, на жаль ці танки росіяни змогли врятувати.

Як повідомляють пожежники приїхали на місце пожежі через дві години після початку займання та змогли загасити вогонь впродовж наступних 30 хвилин. Про смерть чи постраждалих в наслідок пожежі та вибуху інформація відсутня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр збройних сил Франції розповів через скільки часу французькі колісні танки потраплять на український фронт. За словами Себастьєна Лекорню Україна отримає колісні танки AMX 10-RC через два місяці, тобто орієнтована дата — середина березня 2023 року.

Також "Коментарі" писали про те, що російські пропагандисти погрожують завдати ядерний удар по Франції. Росіяни вважають, що країна є стороною конфлікту, адже погодилась постачати Україні колісні танки AMX 10-RC. Таким чином пропагандисти стверджують, що Росія повинна завдати першого удару по Франції задля своєї безпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини