Головна Новини Світ Росія В Росії завершили перевіряти українську зрадницю Лорак: які результати
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії завершили перевіряти українську зрадницю Лорак: які результати

Лорак лізла зі шкури, щоб довести, що вона ніяк не бере участі в підтримці України

20 вересня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

В терористичній Росії,  керівник Федерального проекту по боротьбі з корупцією Віталій Бородін заявив, що  тут нарешті  завершили  перевіряти опальну співачку  Ані Лорак.

В Росії завершили перевіряти українську зрадницю Лорак: які результати

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Росіяни проводили  перевірку   співачки щодо того чи підтримувала вона  ЗСУ.  В реальності виявилось, що Кароліна зовсім  і не планувала допомогти своїй  країні та підтримати    бійців, що борються  із загарбниками з РФ.

Як  інформує  пропагандистське  ЗМІ  Стархіт, Бородін висловив  погрозу, що коли "провини" Лорак доведуть, її гастролі в РФ будуть  скасовані, а телеканали, що показуватимуть її виступи, отримають   відповідні приписи.

"Друзі, повідомляю, що закінчилася перевірка щодо Ані Лорак. До неї питань немає з боку контролюючих органів. У зв'язку з цим ми більше не будемо просити перевіряти її, тому, що всі питання, які нас хвилювали, зняті. Співачка чиста перед законом. Вона просто стала жертвою політичного режиму України, який спеціально створив їй образ зрадниці Росії. Але за фактом минулої перевірки до неї питань немає", —завершив  очільник Федерального проекту по боротьбі з корупцією.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, Ані Лорак не хочуть бачити у РосіїЗа інформацією РосЗМІ, жителі Росії не хочуть бачити артистку там, через те що вона, як переконані екс-шанувальники зірки, "не підтримує спецоперацію в Україні". Варто зауважити, що сама Ані Лорак ні разу не висловилася про війну. Вона каже, що її пісні про "любов та світло" і вважає себе "голубом миру". Її соціальні мережі сповнені творчими дописами, висловами про особисте життя, відпочинок, однак – не про кровопролиття, яке вчиняють російські військові.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини