Головна Новини Світ Росія В Росії заявили про великий витік персональних даних
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії заявили про великий витік персональних даних

За інформацією російського наглядового органу витік стосується 600 млн записів російських користувачів.

16 грудня 2022, 16:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

"Роскомнадзор" Російської Федерації повідомив про витік близько 600 млн записів про росіян в соцмережах від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Росії заявили про великий витік персональних даних

Витік персональних даних в Росії. Фото: з відкритих джерел

В пресслужбі "Роскомнадзора" заявили, що з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну відбулось понад 140 витіків персональних даних. За інформацією російського наглядового органу в мережу потрапило 600 млн записів про мешканців Росії.

"Роскомнадзор" повідомляє, що вкрадені бази даних містять особисту інформацію про росіян та їх актуальні соціальні зв’язки.

За даними російського відомства витік інформації відбувся на фоні блокування іноземних соціальних мереж, які за повідомленнями "Роскомнадзора" працювали нібито з порушенням закону Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські хакери зламали російські державні телеканали та оригінально привітали росіян з днем ракетних військ та артилерії РФ. На російських кабельних каналах крутили статистику втрат Російської Федерації в Україні та зі вставками слів Володимира Путіна, який заявляв, "я обіцяв, що ми переможемо".

Також "Коментарі" писали про головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, який дав інтерв’ю для The Economist і розповів, що потрібно робити з росіянами. За словами українського військового "росіян треба вбивати, тільки вбивати". Такі ж дії український командир вважає, що потрібно робити і з іншими ворогами України, які будуть посягати на незалежність чи територіальну цілісність країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини