Головна Новини Світ Росія В Росії жінка зламала хребет школяру, який штовхнув її сина (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії жінка зламала хребет школяру, який штовхнув її сина (ВІДЕО)

На кадрах видно, як жінка б'є беззахисного хлопчика, заламуючи йому руки

6 березня 2023, 21:55 comments2369
Поділіться публікацією:

В одному з населених пунктів  Московської області  її мешканка, громадянка РФ  побила чужого  хлопчика, та так, що зламала дитині хребет. Причина розбірок скандальної мами -  винуватець, мовляв, виштовхнув її сина з гірки на прогулянці. Про цю сумну історію інформує  SHOT.

В Росії жінка зламала хребет школяру, який штовхнув її сина (ВІДЕО)

В Росії жінка зламала хребта школяру (фото з відкритих джерел)

Все почалось  з того, що під час ігор на дитячій   площадці  9-річний хлопчик  почав говорити нецензурні слова. Старший школяр вирішив це припинити і  в якийсь момент  зіштовхнув малого грубіяна з гірки.

Ображений  хлопчик побіг і  наскаржився  своїй матері. Та разом зі старшим, 17-річним  сином поспішили, щоб втрутитись в  дитячий конфлікт. Побитий росіянкою хлопчик  зараз перебуває в лікарняному закладі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії школу назвали ім'ям загиблого в Україні вагнерівцяШколу в російському Владивостоці назвали ім'ям знищенного в Україні Євгена Орлова, який до широкомасштабного вторгнення РФ в Україну воював на Донбасі, в Сирії та був внесений до українських санкційних списків, як найманець ПВК "Вагнер". Школі №14 у Владивостоці надали ім'я Орлова, ймовірно, за протекцією його "бойових товаришів", які разом з ним воювали в Україні, а зараз стали місцевими чиновниками, повідомляють журналісти. Про самого загиблого вагнерівця відомо, що воював він снайпером-розвідником. Брав участь у штурмі Попасної. До війни ставився, як до роботи і не відчував жодних моральних мук щодо такої "роботи". Своє ставлення до війни він виклав у написаній ним книзі. Влітку 2022 найманець загинув під час штурму села Берестового в Бахмутському районі Донецької області — про його захоплення "влада" самопроголошеної ДНР заявила 20 липня минулого року.

 
  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини