Головна Новини Світ Росія В Росії зниклу третьокласницю знайшли мертвою: поліція розслідує вбивство дівчинки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії зниклу третьокласницю знайшли мертвою: поліція розслідує вбивство дівчинки

Зниклу дівчинку шукали дві доби

19 жовтня 2021, 08:10
Поділіться публікацією:

В одному з міст Росії, в Вологді, 18 жовтня знайшли мертвою 9-річну дівчинку, яку шукали поліція та волонтери дві доби. Також повідомляється, що 9-річна Софія проживала в орендованій квартирі з мамою. Про це повідомляє ТСН.

В Росії зниклу третьокласницю знайшли мертвою: поліція розслідує вбивство дівчинки

У квартирі жінки знайшли тіло дівчинки, фото Telegram каналу 112

У вбивстві дитини підозрюють 40-річну жінку, її допитують слідчі. За попередніми даними, дитину зарізали холодною зброєю. Тіло дитини знайшли в квартирі жінки. Двері були зачинені, їх допомогли відкрити поліції працівники Міністерства з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що начебто жінка зустріла двох школярок на вулиці — 9-річну Софію та її подругу. Жінка запропонувала дівчатам купити солодощів в магазині та показати гарні мультфільми. Третьокласниці погодилися й пішли з жінкою до магазину. У поліції є записи з відеокамер, де видно обох дівчат, що йдуть з жінкою.

Потім жінка відпустила одну з дівчаток, а іншу залишила в квартирі. Що там сталося, буде з'ясовувати слідство. Однак Софія з того помешкання вже не вийшла. На її тілі виявлено сліди насильства, його відправлять на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті та характеру пошкоджень.

Повідомляється, що жінка начебто була позбавлена батьківських прав й місцеві мешканці часто бачили її, коли вона спостерігала за чужими дітьми на дитячих майданчиках та біля шкіл. Також відомо, що сусіди жінки скаржилися на неї й раніше. Начебто жінка робила спроби викрасти чужих дітей з дитячого садочка. Підозрювана начебто раніше стояла на обліку в психоневрологічному диспансері, а наразі її помістили до медичної установи в Республіці Карелія.

За фактом відкрито кримінальну справу  за частиною 2 статті 105 Кримінального кодексу РФ (вбивство). Якщо в суді буде доведено, що жінка перебуває в неосудному стані, то її можуть лише примусово лікувати в медзакладі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії підлітка звинувачують у жорстокому вбивстві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини