Головна Новини Світ Росія В Росію прибули "сотні" безпілотників: яка країна підтримала Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росію прибули "сотні" безпілотників: яка країна підтримала Путіна

Західна розвідка стверджує, що іранські безпілотники вже прибули в Росію

26 серпня 2022, 17:20 comments1903
Поділіться публікацією:

Від Ірану до Росії прибули сотні безпілотників. Цю зброю Кремль може активно застосовувати під час свого повномасштабного вторгнення до України. Це може також свідчити, що заклики Вашингтона до Тегерана не підтримувати країну-агресора не дали жодного ефекту. Як передає портал "Коментарі", про це повідомило агентство АР із посиланням на дані західної розвідки.

В Росію прибули "сотні" безпілотників: яка країна підтримала Путіна

Іранські безпілотники. Фото: із відкритих джерел

ЗМІ зазначає, що поки немає інформації про те, чи прибули вже іранські дрони на фронт чи ні. Але розвідка стверджує, що безпілотники можуть бути використані Росією будь-якої миті.

Видання звертає увагу на той факт, що інформація про отримання Росією іранських дронів з'явилася в той час, коли США та Євросоюз намагаються реанімувати Іранську ядерну угоду 2015 року, яка обмежувала ядерну програму Тегерана в обмін на відмову від санкцій.

Противники угоди вважають, що зняття санкцій розв'яже руки Ірану, а разом з ним і Росії, яка зможе використати країну для торгівлі нафтою та для посилення свого економічного стану, після чого активність бойових дій в Україні зросте в рази.

Читайте також на порталі "Коментарі" — військові аналітики Інституту вивчення війни (ISW) у свіжому звіті наголосив, що саме РФ несе відповідальність за кінетичні атаки на захоплену Запорізьку АЕС та навколо неї, хоча намагається звинуватити Україну. Президент Зеленський у традиційному зверненні також наголосив на ситуації навколо ЗАЕС (зупинилася вперше в історії, але була запущена, росіяни не припиняють провокації). Експерти проаналізували ситуацію та можливий подальший розвиток подій спеціально для видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини