Головна Новини Світ Росія В США повідомили, від якого задуму досі не готовий відмовитися Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

В США повідомили, від якого задуму досі не готовий відмовитися Путін

Кремлівський диктатор Путін не готовий рятувати Курську область ціною бойових дій в Донецькій області

23 серпня 2024, 20:31
Поділіться публікацією:

Росія вважає важливим для себе дотримуватися "стратегії" і здійснювати просування на Покровському напрямку, що в Донецькій області, відзначили аналітики Американського інституту вивчення війни.

В США повідомили, від якого задуму досі не готовий відмовитися Путін

Володимир Путін

Аналітики підкреслили, що на їх думку, кремлівський диктатор Володимир Путін та російські військові, ймовірно, продовжуватимуть віддавати перевагу російським наступальним операціям на сході України, а саме на Покровському та Торецькому напрямках.

При цьому, аналітики вважають, що навіть ситуація на території РФ не змусять керівництво РФ відмовитися від свого задуму.

У відповідь на вторгнення українських військ у Курську область російське командування перекинуло туди як мінімум один полк десантників із західних районів Запорізької області, а також деякі підрозділи з півночі Харківщини.

Згідно з даними Американського Інституту вивчення війни, це рішення було прийняте для стабілізації фронту та посилення контролю над російськими призовниками, які беруть участь у боях у цьому регіоні.

"Ці райони не є пріоритетними для російських військових. Перекидання сил із Покровська не спостерігається, оскільки Москва продовжує прагнути досягти якнайбільше територіальних здобутків у Донецькій області. Зміна пріоритетів для швидкої відповіді на український наступ у Курській області не входить у плани Кремля", — зазначила Кароліна Герд з Інституту вивчення війни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Покровському напрямку військові зможуть втримати ситуацію. При цьому, на їх думку, ворог намагається захопити якомога більше територій до виборів президента США, щоб покращити свої переговорні позиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини