Головна Новини Світ Росія В Україні ліквідували відомого російського пропагандиста: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні ліквідували відомого російського пропагандиста: що відомо

Борис Максудов неодноразово відвідував окуповані території України

23 листопада 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

"Військкор" з РФ Борис Максудов,  що був поранений  на тимчасово окупованій території Запорізького регіону, помер. Повідомлення  про це підтверджують  видання РФ.

В Україні ліквідували відомого російського пропагандиста: що відомо

Борис Максудов (фото з відкритих джерел)

Зокрема, про смерть  пропагандиста-журналіста проінформував   пропагандист з РФ Володимир Соловйов. Зазначають, що  він  був  поранений  після ударів  БПЛА.

При цьому, в  російському оборонному відомстві  повідомляли,  що 22 листопада були завдані  удари осколковими  боєприпасами  з безпілотного літального апарату по  російським  журналістам, що були  на території  Запорізької області. Чиновники зазначали, що Максудова   евакуювали  до медичного закладу і його життю ніщо  не загрожує.

Важливо, що  представники російської  пропагандистської  агенції  ТАРС повідомили, що  серед журналістів  знаходивсь і  їх фотокореспондент  Олексій Коновалов. Зазначено, що Коновалов не постраждав.

В соціальних мережах оприлюднено відео, де, як стверджують,  транспортують пораненого  військкора. Саме там один  з журналістів  сказав, як все сталось.

При цьому,  Максудов  відомий, як кореспондент пропагандистського телеканалу "Росія-24". За  інформацією  ЗМІ РФ, він "працював" в Україні від перших днів повномасштабної  війни. Раніше  саме  цей кореспондент знімав репортажі про окуповані  території Київщини.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Донбасі ліквідували співачку-фанатку Кремля Військові ЗСУ напередодні точним ударом, використовуючи  установку  HIMARS ліквідували в селі Кумачово  чимало  загарбників.  Серед них  була маловідома  артистка-путіністка – співачка, актриса театру Поліна  Менших. 

Українські військові   накрили ударом з  HIMARS  сам  будинок  культури, де  відбувавсь  концерт для морських піхотинців російської  армії. В  той час на сцені  співала  російська актриса.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини