Головна Новини Світ Росія В Україні велика повінь: російська пропаганда знайшла абсурдне пояснення
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні велика повінь: російська пропаганда знайшла абсурдне пояснення

Російська пропаганда пояснила велику повінь в Україні тим, що це біблійна кара.

18 квітня 2023, 14:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У кількох областях України спостерігається значний підйом води у річках, що призвело до підтоплень кількох десятків населених пунктів. Ця ситуація пояснюється дощами, проте у Росії вирішили вигадати свій варіант, чому в Україні повінь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter журналіста Френсіса Скарра.

В Україні велика повінь: російська пропаганда знайшла абсурдне пояснення

Повені в Україні. Фото з відкритих джерел

Повені в Україні тривають кілька тижнів і ймовірно посиляться через дощі, які очікуються найближчими днями. Значне підвищення води у річках та водоймах спостерігається у Київській, Житомирській, Чернігівській, Полтавській, Дніпропетровській, Рівненській та інших областях України. Основною причиною підняття води вважають дощі. Проте російські пропагандистські ЗМІ вирішили пов’язати звичайну повінь з біблійною карою.

"За біблійні гріхи, і біблійна кара. Зараз Київ затоплює, ріки вийшли з берегів. Київська влада вже готує людей до евакуації", — говорить ведуча одного з прокремлівських каналів.

Такі заяви російської пропаганди журналіст Френсіс Скарр підписав відео "тим часом у 12 столітті". Загалом в Україні підтоплено понад 10 тис. будинків. Проте про смертельні випадки не повідомлялось.

Переглянути відео з абсурдним поясненням від російської пропаганди можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дві країни НАТО передали свої винищувачі Україні, а Генштаб оголосив про приїзд канадських танків до України.

Також "Коментарі" писали про президента Франції Еммануеля Макрона, який готує план для Китаю. Він повинен стати основою для мирних переговорів між Україною та Росією. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини