Головна Новини Світ Росія В Україні відреагували на вибухи в будівлі ФСБ у Ростові
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на вибухи в будівлі ФСБ у Ростові

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк вважає внутрішнім конфліктом Росії вибухи в будинку ФСБ

16 березня 2023, 14:50 comments3025
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Російській Федерації сталась масштабна пожежа в будівлі ФСБ. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на інцидент в Ростові-на-Дону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського чиновника.

В Україні відреагували на вибухи в будівлі ФСБ у Ростові

Радник Офісу президента України Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Вранці 16 березня в Ростові-на-Дону сталася пожежа. Очевидці заявляли про потужні вибухи у будівлі ФСБ. Ситуацію прокоментував губернатор Ростовської області Василь Голубєв. Російський чиновник стверджує, що причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки в середині будинку. Далі пожежа поширилась на більшу відстань і дісталась до місткостей з паливом, які здетонували. За словами Голубєва пожежа поширилась на 800 кв. м. від чого впали дві стіни будинку. Окрім того, стало відомо про двох постраждалих, а один росіянин загинув.

На ситуацію відреагував також радник ОП Михайло Подоляк. На його думку, інцидент в Російській Федерації свідчить про внутрішній конфлікт в країні-агресорці.

"Будь-яка будівля ФСБ, яка горить або вибухає в РФ, зокрема в Ростовській області, однозначно свідчить про те, що це прояв паніки, ослаблення контролю влади і перехід РФ до великого внутрішнього конфлікту. Україна не втручається, але із задоволенням спостерігає...", — пише у Twitter Михайло Подоляк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Подоляк повідомив, хто здійснив серію атак безпілотниками по території Росії.

Також "Коментарі" писали, що нове відео від американців підтверджує, що росіяни збили дрон MQ-9 Reaper. У Міноборони Росії стверджували, що дрон зробив різкий маневр і сам упав у воду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

16 березня 2023, 15:06

Підаряк в своєму стилі


Новини