Головна Новини Світ Росія "Вагнерівці" знищили рідкісний російський літак: відомі імена ліквідованих офіцерів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вагнерівці" знищили рідкісний російський літак: відомі імена ліквідованих офіцерів (ФОТО)

"Вагнер" у РФ знищив рідкісний літак

27 червня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

В ході короткого заколоту в Росії найманці ПВК  "Вагнер", яку очолює  Євген Пригожин, знищили рідкісний російський військовий літак Іл-22М.  На борту літака перебували 10  російських офіцерів, які входили до складу екіпажу, всі вони загинули.

"Вагнерівці" знищили рідкісний російський літак: відомі імена ліквідованих офіцерів (ФОТО)

"Вагнер" у РФ знищив рідкісний літак (фото з відкритих джерел)

Вагнерівцями знищено двох  майорів — Олександра Свиридова і Геннадія Бєлякіна, та   російського підполковника  Артема Милованова, повідомив  на  власному каналі в Telegram  військовий Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний — "Штірліц") і оприлюднив  знімки "вантажу 200".

Офіцер ЗСУ  також зазначає, що мінусовано  двох  російських старших сержантів — Віктора Подрепного  та Олексія  Скрикова.

"...Екіпаж Іл-22 успішно демобілізований завдяки "вагнерівцям": ...капітан Віктор Попов; ...капітан Артем Шароглазов; ...капітан Ігор Волочилов; ...лейтенант Микита Голубєв; ...старший прапорщик Сергій Старенький", — повідомив "Штірліц".

”Вагнерівці” знищили рідкісний російський літак: відомі імена ліквідованих офіцерів (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що глава Росгвардії розповів, чому ПВК "Вагнер" не зупинили на шляху до Москви. Вагнерівці під час свого збройного конфлікту просунулися далеко вглиб Росії тому, що головні сили були сконцентровані біля Москви. Таке виправдання придумав глава Росгвардії Віктор Золотов під час свого виступу. За його словами, швидке просування "вагнерівців" по Росії можна пояснити концентрацією основних сил біля Москви. Золотов гордо заявив, що будь-які провокації в Москві, якби вони виникли на тлі заколоту, були б придушені.

Крім того, він традиційного, як і всі інші, повторив кремлівські наративи, заявивши, що "заколот був інспірований Заходом і наклався на амбіції Пригожина".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини