Головна Новини Світ Росія "Ваші проблеми". Росіянам запропонували самостійно готувати бомбосховища
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ваші проблеми". Росіянам запропонували самостійно готувати бомбосховища

Мер Курська запропонував городянам самостійно привести до ладу бомбосховища

27 липня 2024, 21:27
Поділіться публікацією:

Мер російського міста Курськ Ігор Куцак запропонував місцевим жителям самостійно привести до ладу бомбосховища.

"Ваші проблеми". Росіянам запропонували самостійно готувати бомбосховища

В РФ більшість бомбосховищ занедбані. Фото з відкритих джерел

Відповідну заяву він зробив під час прямого ефіру у соцмережі.

Мешканка Курська поскаржилася меру на поганий стан підвалів у будинках та на відсутність реакції на звернення до керівних компаній у зв'язку з проблемою. Вона зазначила, що під час оголошення режиму небезпеки людям нікуди ховатися.

Мер Курська у відповідь заявив, що в місті є понад 2,5 тисячі заглиблень, які можна використовувати під час обстрілу.

"Завдання стежити за станом укриттів лежить на керуючих компаніях. Якщо ж компанія цього не робить, то мешканці можуть змінити компанію або зайнятися бомбосховищами самостійно. Ніхто не скасовував проведення суботників. Можна своїми силами навести лад, якщо ваша керуюча компанія не справляється", — заявив очільник Курська Ігор Куцак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від початку повномасштабної війни Росії проти України, колективний Захід запровадив санкції, які мали на меті позбавити країну – агресорку коштів для ведення бойових дій і як наслідок – створити умови для зміни там правлячого режиму. Проте, через 29 місяців війни, сподівання на те, що лише економічними методами можна вплинути на ситуацію, стають все більш примарними.

Важливо відзначити, що санкції, введені Європейським Союзом та США, вже показали свою ефективність. За даними Міжнародної санкційної групи, ембарго та обмеження на максимальну ціну нафти спричинили Росії збитки на суму $113 млрд з початку повномасштабної війни. Проте, Росія намагається адаптуватися до цих обмежень, тому необхідно подальше посилення економічних санкцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини