Вбивали і їли людей: в Москві поліція зловила сім'ю сатаністів

Жорстоких вбивць і канібалів спочатку зловили за інший злочин

Столицю Росії сколихнула страшне визнання сімейної пари, яку затримала поліція. Подружжя зізналося, що здійснювало ритуальні вбивства, в яких так само мав місце і канібалізм. Про це повідомляє видання "УНІАН", посилаючись на Telegram-канал "Mash на Мойці".

За даними джерела, подружжя затримали за наркотики. Але вже у відділенні поліції вони стали розповідати інформацію, яка шокувала правоохоронців. Як виявилося, п'ять років тому пара здійснювала вбивства на території Карелії і Ленінградської області.

Найперше вбивство було скоєно у 2016 році. Тоді подружжя познайомилося з хлопцем на ім'я Платон, який проживав в Санкт-Петербурзі. Варто відзначити, що Платон захоплювався езотерикою, так само як і його нові знайомі. Деякий час по тому нові друзі покликали його нібито в похід, але вже тоді знали, що живим хлопець додому не повернеться. Родичі загиблого розповіли, що він вийшов з дому в той день, доїхав до Приозерска і зв'язок з ним обірвався.

Відомо також про ще один випадок. Тільки тепер від рук сатаністів загинула молода дівчина, в тому ж 2016 році. Нова знайома вбивць поїхала з ними в Карелію. Як з'ясувалося, вона познайомилася зі своїм убивцею в клубі. Дівчина закохалася в нього і навіть присягнулася, що на славу Сатані вб'є разом з ним людину в лісі. Але пізніше вона ж сама і стала його жертвою.

Затримана пара зізналася в двох вбивства. Крім того вони відзначили, що розчленовували тіла своїх жертв і навіть вживали в їжу. Було встановлено, що подружжя перебувало в секті. Крім них затримали ще десять її учасників. Кількох незабаром відпустили.

У сім'ї сатаністів є двоє дітей. Однак вони не проживають зі своїми батьками. Їх тітка забрала їх до себе і оформила опікунство.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що в Москві чоловік викинув з вікна свого дворічного сина. Також видання повідомляло про те, що в Індії священик вбив і кремував 9-річну дівчинку на очах у батьків.